SeARCH

Modulinn

Menu

Met houten prefab MODULINN® modules bouwen wij de mooiste scholen

Prefab bouwen. Circulair bouwen en introduceren een innovatieve modulaire huisvestingsoplossing voor onder andere het onderwijs. Natuurlijk van hout uit duurzaam beheerde bossen en geprefabriceerd. Hoogwaardige eigenschappen van hout een duurzame oplossing bieden voor maatschappelijke uitdagingen. Dat een adaptief en verplaatsbaar gebouw ook onder architectuur en in permanente kwaliteit gerealiseerd kan worden. Een gebouw wordt als een slimme puzzel opgebouwd uit prefab houten modules met een vaste maatvoering en veel open ruimten voor multifunctionele invulling. Schakelen, stapelen, uitbreiden, demonteren, verplaatsen, alles kan voor een optimale oplossing voor dit moment, maar ook in de toekomst.

De voordelen

Prefab constructie is duurzaam en energiebesparend
Geoptimaliseerde productieomstandigheden. Door met prefab modules te werken, wordt de bouwtijd tot een minimum beperkt en plaatsen we een volledig nieuw schoolgebouw in slechts enkele maanden tijd. De prefabricage (structuur, installaties, binnen- en buitenafwerking) geschiedt onder beschermde condities in de fabriek, waardoor de kwaliteit veel beter kan worden gecontroleerd. De integratie van luchtkanalen, verlichting en bekabeling. Etc.

Snelheid

In ontwerp, bouwaanvraag en uitvoering. Montagetijd ter plekke en verkeersbewegingen naar de locatie kunnen worden geminimaliseerd. Dankzij de maatvoering (2,4m bij 7,20/8,40m) zijn de modules makkelijk te transporteren op een gewone vrachtwagen naar hun mogelijke nieuwe bestemming. Etc.